“Det var en gang et Statoil!”


Norges største oljeselskap har siden 1972 hatt navnet Statoil. Statoil er nå historie og har fått navnet Equinor siden selskapet skifter navn for å avspeile arbeidet som et energiselskap. Energi er det nye store, tross den lave oljeproduksjonen som har vært i de siste tider. Det er allerede mulig å se Statoil-aksjen under det nye navnet på Oslo Børs, sier informasjonssjef Bård Glad Pedersen. Navneendringen vil blant annet også gjelde Statoil-aksjen som er på New York-børsen. Endringen av Statoils nye navn på New York sin børs tred i kraft i mai.

Det er flere som besøker en plastkirurg for øyelokksoperasjon. Det som egentlig behøves er nemlig et sunt panneløft. Flere under 60 år ønsker å fjerne løs hud i øyelokk, men vet ikke at det kun trengs å få øyenbrynene løftet opp. I samme slengen så glatter det ut rynkene i pannen ved at øyenbrynene løftes. Løs hud i øyelokk er mest utbredt i Nord-Europa. Det trenger ikke lenger å være en komplisert prosess for strammere og finere hud. For mer informasjon og kontakt kan du sjekke ut Clinique Bellevue sin nettside for vurdering.

Kvinne med sunt panneløft.

Arbeidet til Equinor startes ved å bytte logo og navn på hele 40 ulike installasjoner offshore. Det er også bytte og installasjoner i hele 60 kontorbygg i 40 land rundt om verden, sier Pedersen. Det er uvisst hvor lang tid det vil ta for navnebyttet, men nok av arbeid har de i vente. Equinor arbeider hvert fall i rett retning mot teknologi.

Fokus på innovasjon og teknologi

Equinor arbeider i retningen mot å satse mer på innovasjon og teknologi. Tidene endrer seg, og vil stadig gjøre det. Equinor arbeider med å produsere energien som trengs i verden og ikke minst for å arbeide mer miljøvennligere for å kjempe mot klimaendringene. Dette er et godt steg videre for et mer bærekraftig samfunn med et energisystem i balanse. Derfor byttes det fra olje- og gasselskap og over til et energiselskap med et helt nytt konsept, Equinor.

Bilde av energi-plattform.

Equinor tenker endring, mangfold og innovasjon. Det skal være en plass for alle og en plass for nye talenter. Equinor sitt navn står både for likevekt og likeverd. Equinor sitt nye symbol som er formet som en nordstjerne som skal stå for at selskapet stadig arbeider etter noe nytt og bedre.

Equinor skal avspeile selskapets strategi som tidligere var Statoil. Gjennom fokus på innovasjon og teknologi skal det utvikles energi som trengs i verden. Equinor arbeider mangfoldig og med tanke på et mer “grønnere” arbeid til kampen mot klimaendringene. Norges største oljeselskap Statoil er nå historie og det legges mer vekt på energi enn olje- og gass. Energiselskapet arbeider for et samfunn som er i stadig utvikling, og arbeider derfor målrettet om et samfunn i endring. Equinor står for menneske, miljø, energi og framtiden. “Det var en gang et Statoil”.

politics