Hvordan garantere napp?


Mange driver med fisking og mange får fisk. Men det er en stor andel hobbyfiskere der ute som drar hjem fra berget eller havet med uforrettet sak og hodet bøyd. Det å drive med fisking i kystlandet Norge skal være ensbetydende med å komme hjem med fisk. Så hvordan garantere napp? Finnes det noen vitenskapelig måte å tilnærme seg dette fenomenet som tar livet av selvtilliten til de mange tusener hobbyfiskere som skuffer både familie og huskatter i de mange hjem? Vel, noen eksakt garanti finnes vel neppe, men det finnes tips og råd som kan sørge for mat.

Ikke bare nordmenn som fisker

Nordmenn er ikke de eneste som søker garantert napp langs kysten. Mange kommer til Norge for å oppleve det magiske fisket og noen er bedre forberedt enn andre. Tålmodighet er iallefall noe man må ha om man skal fiske. Uavhengig om det er ved ferskvann eller ved havet, så bør man ikke tro at hvert andre kast skal ende opp med en feit fisk. I tillegg finnes det andre gode tips som å sjekke ut hvilket vær det er. Hvis det er varmt i lufta, så er det viktig at du har en tyngre sluk da fisken går dypere når det er varmt. Er det kjølig kan du få fisk ganske nær vannskorpa. Se også på høyvann og tidevann for å finne de beste forholdene.

Bruk godt utstyr

Tidevannet er faktisk ganske viktig når det kommer til å få fisken til å bite på kroken. Det er når vannet snur at fisken er oppe og spiser, og dette er også det beste øyeblikket for fiske-garanti. Bra utstyr er også greit å ha. En solid havfiskestang gir stabilitet og en stødig og lett snelle gir deg enklere kamp mot fisken når den biter på. En liten refinansiering av gjeld hos Sambla for å skaffe seg solid utstyr er kanskje litt overdrevent, men likevel et godt tips om man først skal gjøre slikt. Følger man noen av disse tipsene – rett tyngde på sluk, følg tidevannet og ha godt utstyr generelt så kan man nesten si at man kan garantere for mat på bordet til både tobeinte og firebeinte.

politics