Handler du merkeklær på nett?


Er du en av mange nordmenn som elsker å shoppe online? Da har du også oppdaget hvor enkelt og rimelig det er å finne rimelige merkeklær på et blunk. Dersom du elsker en spesiell merkevare har du sikkert opplevd hvor vanskelig det kan være å finne akkurat det du leter etter i vanlige butikker til en grei pris. Det er morsomt å handle når det er salg og varene ligger til halv pris, men likevel kan det hende at akkurat den størrelsen du leter etter er utsolgt. Det er nettopp derfor flere og flere har begynt å handle merkeklærne sine på nett.

Medaljen har alltid en bakside

Selv om du boltrer deg i shoppingparadiset som Internett faktisk har blitt, så Pass deg for falske merker! Der det er penger i omløp finnes det også skurker. Slik har det dessverre alltid vært. Det er faktisk så stor sjanse for å bli lurt at Forbrukerombudet går ut og advarer mot falske nettbutikker. Det som ofte kan skje er at merkevaren du har bestilt ikke dukker opp, eller at du får en billig kopi i postkassa. Derfor kan det være en god ide å følge med på listene over disse falske nettbutikkene, slik at du unngår å bli sittende med skjegget i postkassa! Til tross for denne muligheten for å bli lurt, fortsetter vi nordmenn med å handle over Internett siden havet av pålitelige nettbutikker likevel er det aller største. Heldigvis!

De mest populære merkevarene

Tre av fire nordmenn handler på nett for opptil 20 milliarder kroner. Vi er derfor noen av de ivrigste innen Internett-handel, og hver person bruker i snitt 3 265 kroner per kvartal. Men hva er det egentlig vi handler mest av på Internett? TV2 har kommet frem til at ferie og fritidsreiser er på topp, mens klær og sko kommer i andre rekke. Deretter kommer underholdning, slik som bøker, tidsskrifter, musikk og film. Til slutt kommer personlig pleie, som kosmetikk, hygieneartikler og lignende. Dyre merkejakker er svært populære produkter, men noe av det Forbrukerombudet advarer mot er nettopp jakker fra Canada Coose og parajumpers. Disse selges ofte i falske nettbutikker til en rimelig penge, men er du på vakt så finner du dem lett hos seriøse forhandlere til nesten samme pris.

politics